Славутицький ліцей "БезМеж" Вівторок, 16.04.2024, 09:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Актуально [190]
Заходи [91]
Виставки [65]
Видання бібліотеки [64]

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 29 » Міжнародний місячник шкільних бібліотек
04:55
Міжнародний місячник шкільних бібліотек
«Шкільні бібліотеки: двері в майбутнє» – саме під таким гаслом пройшов у цьому році Міжнародний місячник шкільних бібліотек.
Бібліотека нашої школи провела ряд заходів, метою яких було виховання культури читання та інноваційні форми популяризації книг.





10 жовтня нашу бібліотеку відвідала сучасна українська дитяча письменниця з м. Чернігова Тетяна Пакалюк. Вона презентувала для учнів 6-7 класів свою нову книгу «Врятувати людину».
Історія про сучасні шкільні будні старшокласників, про заздрість і зло, які врешті решт відступили перед людяністю і милосердям до глибини душі вразила школярів. Зачитані письменницею уривки з книги викликали щирі оплески. 




18 жовтня в читальній залі пройшов традиційний захід-посвята для учнів 2-х класів: «Бути читачем – модно!», під час якого Королева Книг та її помічники познайомили юних читачів із шкільною бібліотекою, провели їх Царством Казок, Загадок та Поезії. З великим задоволенням діти переглянули мультфільм, прослухали пісеньку про бібліотеку та розповіли віршики про книгу.
 Наприкінці заходу юні книголюби урочисто пообіцяли бережно відноситися до книг, як своїх, так і бібліотечних, і отримали «Посвідчення читача» та свою першу бібліотечну книжечку.


  21 жовтня для 4-Б класу було представлено мульт-мікс «Подорож з казковими героями сторінками конвенції ООН про права дитини». Учні ознайомилися з основними положеннями Конвенції ООН про права дитини; з’ясували обов’язки, права і свободи дітей, визначені нею; виробили навички правомірної поведінки, негативне ставлення до правопорушень та уміння протистояти негативним проявам.
Бібліотекарі формували повагу до держави, її органів; виховували почуття відповідальності за себе та свої вчинки разом із відомими дітям казковими героями.


25 жовтня в читальній залі бібліотеки відбулася презентація «Кодексу етики, честі, порядності очима дітей» для учнів молодшої та середньої ланки, створеного читачами нашої бібліотеки на основі «Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади»
Протягом усього місяця діяла, уже традиційна, акція «Подаруй бібліотеці книгу.




Категорія: Заходи | Переглядів: 1163 | Додав: N@T@ | Теги: Міжнародний місячник шкільних біблі, Бібліотека ЗОШ №4 м. Славутича | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 N@T@  
0

1 алена  
1
все супер. молодц1.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

е-підручник

Педагогічна преса

Друзі сайту
Управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області
Ліцей "БезМеж"
Журнал "Шкільний бібліотечно-інформаційний центр"
Бібліотека Славутицького ЗЗСО №1
Бібліотека Славутицького ЗЗСО №3

Наше опитування
Книгу "для душі" читали
Всього відповідей: 47

Славутицький ліцей "БезМеж" © 2024Безкоштовний хостинг uCoz