Славутицький ліцей "БезМеж" Четвер, 28.03.2024, 21:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Актуально [190]
Заходи [91]
Виставки [65]
Видання бібліотеки [64]

Календар
«  Листопад 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2022 » Листопад » 8 » Підсумки Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек
16:34
Підсумки Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек

 З 1 по 31 жовтня 2022 року в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек в Славутицькому ЗЗСО № 4 проводився Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи».
Учні долучилися до проведення заходів, які сприяли розвитку патріотизму, поглибленню пізнавального інтересу до історії України та рідного краю, пробудженню почуття національної свідомості, любові та поваги до своєї Батьківщини.
Відповідно до плану проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек для учнів закладу освіти було проведено: літературний мікс «Тест-драйв по-українськи», зустріч із захисником України «Тобі, Україно, на вірність присягаю», година шани «Реквієм пам’яті загиблих земляків», інсталяція «Бібліотека. Читай».
На першому поверсі закладу влаштовано акцію зі збору російськомовних книг під гаслом «Перетворюй російські книги на «зброю» проти російської армії». Ці книжки планується здати на макулатуру, а зібрані гроші відправити на потреби військових.
Щоб передати біль, тривогу, турботу за державу, її незалежність у бібліотеці закладу  на честь  Героїв та захисників України, які навчалися у нашому закладі, створено куточок пам’яті «У полум’ї боїв за Україну».
Учні 3-4-х класів взяли участь у заході під назвою «Поезія війни «Моя незламна Україна». День патріотичного вірша», розповівши вірші про війну в Україні, про свій рідний край. 
Традиційно проводилась виставка малюнків «"Війна очима дітей" та "Мир після війни". Дія контрасту», для якої малювали, створювали шедеври учні 2-7-х класів. Усі роботи наповнені національними символами, миром, любов’ю до рідної землі.
На жаль, не всі заплановані заходи відбулися у зв’язку з дистанційним навчанням та вимкненням світла.
Обов’язково для учнів 2-х класів проводитимуся екскурсії-знайомства з бібліотекою «Перші кроки до царства книжок», а для учнів 5-х класів майстер-клас зі створення патріотичних саморобок «Подарунок для героя».
Інформацію про проведення заходів місячника завідувач бібліотеки Надія Бахметова постійно розміщує на сайті бібліотеки закладу (https://slavbibl4.at.ua) та у газеті закладу «PARADOx»

Надія БАХМЕТОВА, завідувач бібліотеки
 

Категорія: Заходи | Переглядів: 142 | Додав: nadin5478 | Теги: Бібліотека ЗЗСО № 4 м.Славутич, Всеукраїнський місячник шкільних бі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

е-підручник

Педагогічна преса

Друзі сайту
Управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області
Ліцей "БезМеж"
Журнал "Шкільний бібліотечно-інформаційний центр"
Бібліотека Славутицького ЗЗСО №1
Бібліотека Славутицького ЗЗСО №3

Наше опитування
Книгу "для душі" читали
Всього відповідей: 47

Славутицький ліцей "БезМеж" © 2024Безкоштовний хостинг uCoz